Hely:

Cullera-Brosquil – körülbelül 7 kilométerre délre Cullera város központjától és 2 kilométerre Tabernes Playa-tól, a turizmus által még nem érintett környezetben.

Az “El Silencio” és “El Dorado” lakótelepek (körülbelül 27 házzal) közel fekszenek a tengerparthoz és a strandhoz, gyümölcsös kertekkel és narancsos ligetekkel elkülönítve a belföldtol.

250 méterre egy kis bár található, ahol meleg étel is kapható, és ugyanitt friss kenyeret is lehet vásárolni.

A ház:

A különálló, kobol épült ház egy 600 négyzetméter nagyságú bekerített telken áll, a Mediterrán tenger mellett, a kertet csak a kerítés választja el a tengertol. A természetes, homokos tengerpart csak mintegy 100 méterre van a háztól. Ez egy nyilvános strand, amely Tabernes-ig (2 km) és azon túl terjed, de a turisták nem látogatják; a nyári szezonban orzik és takarítják. A tengerparton a víz nem mély, emiatt ideális a gyerekeknek.

A ház Cullera városától pár kilométerre fekszik, a cím:

Casa Plata
El Silencio 9
Partida Brosquil

A házban, a szuterénben található a beépített garázs, amely 50 négyzetméter nagyságú, az emelet pedig 110 négyzetméter. Az emeleten található a széles bejárat, az ebédlo terasszal, a konyha, három hálószoba és három fürdoszoba.

A bérleti díj:

Heti 385,000 Euro

Heti 500 Euro áprilistól októberig plusz 100 Euro takarítási díj
Heti 375 Euro novembertol márciusig plusz 100 Euro takarítási díj

A lakóterület:

Nappali/Ebédlo Körülbelül 36 négyzetméter, márvány padlóval, kéménnyel, teljesen bútorozott, üveg homlokzattal, fedett terasszal (közvetlenül a tengerpartra kilátó) kábel tévé és rádió (angol és német csatornákkal), CD lejátszó és kazettás magnóval és telefonnal felszerelt.
Konyha (3. kép) A beépített konyha mosogató géppel, hutoszekrénnyel, gáztuzhellyel, mikrohullámú sütovel és egyéb konyhagépekkel felszerelt.
Hálószobák 2 hálószobában kétszemélyes ágyak vannak (2x2 méteres), 1 hálószobában pedig 2 egyszemélyes ágy van, minden hálószobában ülohelység és beépített szekrény is van. Nagyobb fürdoszoba – részleges kilátás.
Kisebb fürdoszoba – részleges kilátás.
Tisztálkodási berendezések: 1. fürdoszoba – zuhanyzó, 2 mosdókagyló, WC, bidé
2. fürdoszoba – zuhanyzó, mosdókagyló, WC
3. fürdoszoba – mosdókagyló, WC, mosógép
Reggelizo terasz Napkelte
A nap délután 1 óráig süt ide
Délutáni terasz Napsütött déltol naplementéig
Teraszok Egy nagy, fedett terasz található a nappali / ebédlo elott, amely a tengerre néz, és amelyrol Cullera körvonalait látni lehet, egy részlegesen fedett teraszról pedig a hegyeket lehet látni. A teton pedig egy 90 négyzetméter napos terasz található, és a 300 négyzetméter kertben egy másik terasz is van. Ott egy kobol épült grill is található és egy „paella tér” ahol a kellemes nyári estéket élvezni lehet, egy szélmentes környezetben.
Tetoterasz A tetoteraszról szabad kilátás van a tengerre és a hegyekre – egész nap napsütött.
Más Dupla garázs, raktárszobák, gáz futött melegvizes bojler, minden szobában görgo redony és radiátor van, a nappaliban és az étkezoben kémény, két gáz futotest, amelyek optimálisak a hidegebb hónapokban, novembertol februárig.

Kapcsolattartók:

Ingatlan Menedzser:
Ellen Hayes
Viragárok 11, 1026 Budapest, Hungary
+ 36 209 6291 6
email: ellen.hayes@legalisglobal.com